Tredje gången gillt?

Idag är det CD3 vilket betyder start för Letrozole, kur nummer tre. Dubbeldos även denna gång.Nu borde det väl ändå vara dags för oss? Tredje gången gillt! Spolning av livmoder och äggledare på torsdag. Sommartid är det fr.o.m idag också! Kan liksom inte misslyckas när så många bra saker är på tapeten, eller hur?!

Måste intala mig själv att nån gång tänka positivt. Och nu hoppas jag innerligt att det verkligen lyckas, både med mirakel i magen och positivt tänkande! ❤️

Tankar, Utredning | Letrozole, PCOS, fertilitetsutredning, ofrivillig barnlöshet, ofrivilligt barnlös, utredning | | En kommentar ♥

CD1, igen.

Det går fort i hockey sägs det.
 
Jag tog gravtestet klockan sex imorse och sen vid klockan nio-halv tio märkte jag att det var blod på pappret efter att jag varit på toa. Mens. Så det var bara att ringa till kliniken i förmiddags för att sen vänta på att bli uppringd.
 
Halv ett ungefär ringde dom upp och jag förklarade situationen. Börja med dubbel dos av Letrozole igen på söndag och bokade in VUL på CD13 som då blir onsdag 8 april. Jag bad även om att få en spolning av äggledarna denna kur vilket vi då också bokade in, så på torsdag 2 april ska jag in och göra det. Ska bli skönt att få se om det är mer som hindrar oss från en graviditet än min PCOS. Det jobbiga är att min man jobbar förmiddag när jag ska göra spolningen och inte kan vara med, hade varit skönt att ha honom som stöd..
 
När jag ändå hade kliniken på tråden frågade jag om dom brukar kolla via blodprov om en ÄL faktiskt har skett, förutsatt att man har fått ett positivt utslag, men det är inget dom vanligtvis gör men att jag kunde ta upp det med läkaren sen. Hon tyckte att det var en bra idé. Jag ska även ta upp det här med ev ÄL-spruta om det blir en sån där stor blåsa igen ist för att riskera att det blir en cysta.
 
Jag är nedslagen och väldigt less nu, men om man ska se nåt positivt i det hela så borde det ha varit en "riktig" ÄL jag hade eftersom mensen kom 14-15 dagar efter. Men det kanske är fel tänkt?

Allmänt, Tankar, Utredning | Letrozole, PCOS, barnlängtan, fertilitetsutredning, ofrivillig barnlöshet, ofrivilligt barnlös, utredning, ÄL, ägglossning | | En kommentar ♥

Test nummer 3.

Har sovit oroligt inatt. Vet inte om det har att göra med att jag skulle testa imorse. Vaknade första gången vid strax efter två, sen somnade jag om och vid fem vaknade jag andra gången och var kissnödig men tänkte att det var för tidigt. Somnade om och drömde så härligt!

Jag drömde att jag tog testet och det kom fram två streck! Jag grät av lycka och mannen kom precis hem från nattskiftet och hittade mig i badrummet och även han blev lycklig! Vi kramades och grät. Sen vaknade jag..

Klockan var strax före sex när jag vaknade igen och var då jättekissnödig så det var bara att kliva upp. Kissade i muggen och doppade sen testet. Kontrollstrecket kom fort fram men det var också det enda strecket, som jag hade trott..

Jävla dröm och jävla kropp! Bli gravid nån gång då!!

Tankar | PCOS, graviditetstest, ofrivillig barnlöshet, ofrivilligt barnlös | | Kommentera här ♥

Upp