Tredje gången gillt, igen?

Inför förra behandlingen tänkte jag tredje gången gillt. Men får nog tänka så den här fjärde gången ist. Varför då kanske ni undrar? Jo, första behandlingen åt jag bara en tablett och då blev det ingen stor äggblåsa eller ÄL. Så detta blir tredje omgången, med start idag, med dubbel dos som verkar fungera ÄL-mässigt för mig, därav tredje gången gillt igen. 

När jag ska in på VUL torsdag nästa vecka ska jag be om blodprov för att se att ÄL verkligen har skett. Allt pekar ju på det men jag vill ändå ha det svart på vitt. Visst brukar det vara ca en vecka efter positivt ÄL-test som man kan kolla med blodprov?

Tankar, Utredning | | Kommentera här ♥

CD1.

Ja, som jag trodde. I förmiddags började den att krypa fram, den jävla mensen! Suck och åter suck.

Var upp till Apoteket och beställde Letrozole, visste sen förra gången att dom måste beställa hem. Kommer på onsdag och det är då jag ska påbörja min fjärde behandling. Jag har dock fem tabletter kvar sen förra asken så jag skulle inte stå utan om leveransen blir sen.

Jag ringde till mottagningen och berättade samma sak som för precis en månad sen. Sköterskan uttryckte sig att det är ju positivt med ÄL men ändå skit att det inte tar sig! Precis så, ja. Så på CD11 ska jag in på VUL, för tyvärr fanns det ingen läkare på plats på fredagen som är CD12.

Det positiva med dagen är väl ändå att jag tyckte att min arbetsintervju kändes bra! Får besked i slutet av veckan eller i början av nästa. Kan inte det gå vägen då iaf när inte mina ägg vill bli befruktade.. Nåt bra måste hända!

Tankar, Utredning | | En kommentar ♥

BIM -2 eller 1

När fan ska det vara vår tur?? Självklart negativt test idag.. Jag går sönder inombords! Rolig helg på jobbet detta kommer att bli då. Kommer inte att kunna tänka på nå annat ju.. 😢

Bara gå och vänta på mensen nu, sen ringa till kliniken och till slut påbörja fjärde behandlingen. Woo-fucking-hoo..

Tankar, Utredning | | En kommentar ♥

Upp