Dubbeldos.

Imorse var det dags att påbörja andra kuren med Letrozole, denna gång dubbeldos. Ringde till fertilitetskliniken i tisdags, då mensen började, så jag kunde boka in ett VUL. Så nästa fredag ska jag dit igen och se om min kropp svarar bättre på dubbeldos än enkeldos. Hoppas innerligt.

Utredning | Letrozol, Letrozole, barnlängtan, ofrivillig barnlöshet, pcos | | 2 kommentarer

CD 1!

Äntligen! Imorse var den här, mensen. 👍 Jag höll på att få nå fel när den inte hade kommit under helgen.. Men nu så!
 
Ringde till fertilitetskliniken direkt när jag kom hem från jobbet för att boka in VUL så fredagen den 6 mars blev det, precis en månad efter det första med en kur med Letrozole. 😊 Men hoppas på bättre besked denna gång..
 
Jag frågade också nu när jag ska ta dubbel dos, om man ska ta tabletterna på samma gång eller ta morgon och kväll, men det var båda på samma. Skönt att få svar på det också. 

Utredning | | En kommentar ♥

Svacka.

Jag skulle väldigt gärna bli medlem i olika grupper på Facebook som handlar om PCOS, ofrivillig barnlöshet och barnlängtan för att ha fler likasinnade att diskutera och ventilera med. Men jag vågar inte. Då vi inte är öppna med vår situation så vill jag inte riskera att nån av mina vänner på Facebook skulle råka se att jag är medlem i såna grupper.
 
Jag är i en ordentlig svacka just nu med både det ena, andra och tredje och skulle verkligen behöva släppa ut ett och annat! Jag mår inte bra.. :( Min man vet om det men han är ingen som jag kan diskutera detta med, jag är inte bekväm med att släppa lös alla mina tankar ansikte mot ansikte, inte till honom, har aldrig varit det. Jag tror inte att han skulle vara bekväm med att jag gjorde det heller. Såna är vi och det har fungerat hittills, men om det är sunt vet jag inte. Klart att man ska kunna öppna sig för varandra men jag har alltid i hela mitt liv varit en sån som hållit allt inom mig, enklast så liksom.
 
Familjeliv har jag avregistrerat mig från nu för det gav mig ingenting. Jag skulle önska att det fanns riktigt bra forum för såna här situationer!
 
Bara att bita ihop och fortsätta livet antar jag..Updatering till gårdagens inlägg
Ingen mens idag heller. Vad tusan är fel?! Båda tidigare gånger jag ätit Primolut så kom mensen på dag 3 efter sista tabletten. Idag är alltså dag 4 och inget på G så långt ögat kan nå! Jag blir galen!

Tankar | barnlängtan, ofrivillig barnlöshet, pcos | | 6 kommentarer

Upp