Nytt år nya möjligheter.

Idag är det alltså sista dagen på 2014, mitt bästa år hittills på många plan. Det har hänt massor under detta år! Mestadels, typ allt, är det saker jag inte alls kan dela med mig av för er då jag är anonym. Lite tråkigt men jag har valt det själv. Å andra sidan kan jag inte dela med mig allt för min omgivning som jag skriver här. :)

Jag hoppas verkligen att 2015 kommer att toppa 2014, och det är ju bara en sak som kan det, bäbis! ❤️

Jag brukar sällan avlägga nyårslöften men i år ska jag göra det! Det är såna enkla saker som är så värt att göra löften av.

* Jag ska sluta att dricka energidrycker. Sitter i skrivande stund och sippar på min sista på bra länge! Min älskade energidryck.. 


* Jag ska sluta att dricka alkohol. Kommer att bli såå enkelt då varken jag eller min man dricker särskilt ofta. Vi ska skåla in det nya året med en flaska bubbel, sen får det vara nog. :)

* Jag ska börja äta folsyra inför en ev kommande graviditet. Jag beställde hem en fyra månaders-ranson förra veckan. Men sen när den kom och jag googlade runt lite behöver jag nog inte äta dom för jag tror att jag får i mig den dagliga dosen i mina multivitamintabletter jag redan tar varje dag. Nån som vet?

Dessa äter jag redan.


Dessa beställde jag hem.

Det var som tre löftena jag tänkte avlägga! Så värt att avstå min energidryck med tanke på varför jag gör det. När vi först började försöka få till en bäbis slutade jag också rakt av, inga problem, lika med alkohol. Sen när jag insåg att det inte blev nåt började jag sakta men säkert att dricka igen då och då. Men nu på det nya året kommer vi att få en ärlig chans att få till en bäbis, nu när vi fått diagnos och hjälp.

Har ni några nyårslöften?

Så med detta inlägg vill jag önska alla läsare ett Gott Nytt År!


Allmänt, Tankar | | 2 kommentarer

Upp